Mitt første møte med Wet Sex <3

Jeg vil ikke si meg erfaren innen wet, men har gjort det en del. Og liker det bare bedre og bedre. Tenkte og fortelle om den første gangen jeg hadde wet sex. Og mine tanker rundt det.

Jeg kan nok tippe at jeg var rundt en 16-17år. Sebastian hentet meg i Oslo. Det var sommer, og varmt. Videre gikk ferden til Drammen. Vi skulle på hotell. Vi fikk booket rom ganske kjapt, og klarte nesten ikke vente. Begge var skamkåte, og kunne ikke vente på og rive av hverandre klærne.

Han han meg hardt både bakfra og i alle vinkler og stillinger. Men i det jeg sitter oppå han og rir han så spør han meg om jeg noen gang har tisset på noen. "Nei?!" sier jeg litt spørrende. Må si helt ærlig, tanken tente meg litt. Ble nysgjerrig. Og siden jeg alltid har hatt et syns på sex som noe man på utforske og prøve mye av, så ble det til at vi hadde wetsex.

Jeg ble sittende oppå han. Men som jeg håper de fleste vet, så er det sånn når man har sex at både urin og anal "kanalene" blir stengt når man har sex, og det blir veldig vanskelig og tisse da. Og slik ble det. Jeg brukte ca 10 min for å få til å tisse bittelitt. Men under de ti minuttene, gud - det er noe av det deiligste jeg har opplevd noen gang. Jeg var helt vanvittig kåt....

Tankene streifet hele tiden gjennom dette tema oppi hodet mitt. Gjorde jeg det virkelig? Ja, og jeg tenkte mye på hvordan det ville bli å tisse på han... Han satt jo tross alt under meg. Det var så mye bedre enn jeg kunne tenke meg. Det ble vått, det ble varmt og det ble grisete. Så deilig.

Jeg har etter denne gangen hadde en del wetsex. Men stort sett med gutter jeg stoler på og er tilfreds med. Bortsett fra en gang. Da møtte jeg en fyr, jeg var vel 20 tenker jeg. Han hentet meg i byen, og vi kjørte hjem til han. Avtalen var wet. Men det var sånn at jeg skulle tisse han over ansiktet. Hadde jo gjort det før. Deilig å se mennene slukke tørsten på en litt uvanlig med hot måte.

Kom inn døra, og det første jeg ser når jeg kommer inn i stua er en to flaske med vann. Her skulle det tisses ja. Vi kler av oss, og han må på do. Tisse! Han vil jeg skal holde kuken mens han tisser. Helt greit det. Han tente på det, og sa han gledet seg til å få all urinen min over seg. Kvarter etterpå må jeg tisse. Han legger seg ned på gulvet, og er helt klar for fossen som skal komme. Vi prøvde og ha litt sex etterpå, noe som funket litt dårlig. Han hadde dårlig tid, og var vel kun ute etter litt urin til middag ;)


Q: Har du hatt wetsex? Hva syns du om det?

Aphrodite

10 kommentarer

Sir

22.04.2010 kl.22:10

Hei frøken! Utrolig interessant blogg, og velkommen til bokmerkelista mi! Har prøvd wet et par ganger med min eks, da i dusjen! Ganske digg, synes nå jeg! Utrolig deilig følelse å sitte under frøken mens hun tisser på meg. Har også eksperimentert med squirting, noe som også er helt fantastisk! :-) Keep up the good work!

MrSpank

28.04.2010 kl.18:57

Wetsex er jo bare herlig. Ikke bare å se og kjenne ei jente slipper strålen over en, men også annen wetlek som desperation/wetting, tisseleker ute i det fri, med klær, uten klær ... kort sagt: Wet er bare herlig.

You can pee on me anytime, hon'

Plaisir

29.04.2010 kl.00:19

Awh :D

ole

12.05.2010 kl.00:32

Heisann:)

Dette var en meget intressang blogg. Jeg er selv eg hyggelig gutt på 33 år, som tenner sykt mye på wet. Men desverre er det jo et ømtålig tema, har aldrig turt å nemne det for min xdame, men det er jo godt å vite at det finnes sånne jenter som deg. Har hatt wetsex en gang for noen år siden, men dette var avtalt, og var kun engangstilfelle. Men vi hadde det utrolig deilig. Jeg låg på ryggen på badegulvet, ho hadde på seg en trang joggebokse, satt seg skrevs over ansiktet mitt og bare lat det komme...Ho tisset gjennom joggeboksen, jeg såg den ble våtere og våtere, og det rann nedover ansiktet mitt. Vi ble begge sinnsykt kåte....Ho tok av seg den tissevåte boksa, skrevet naken over ansiktet mitt, og etter en liten stund kom det mer og masse...jeg leket med tungen min på fitta hennes, mens det rann av ho....Vi dusjet sammen og hadde masse deilig sex etterpå...Synd ikke vi utvekslet tlf nr........For dette vil jeg prøve igjenn....Kanskje med deg :)

Ta gjerne kontakt, så kan vi utveksle fantasier, og kanskje møtes engang:) Min mail er: ettif_lluh@hotmail.com

Kjell

23.10.2010 kl.17:19

Hei

De fleste som ikke liker wet sex og trolig heller ikke har forsøkt ser sikkert for seg en illeluktende gul ekkel veske.

Om en drikker mye vann blir tisset fargeløst og uten dårlig lukt, dessuten smaker det ikke vondt. Da er wetsex deilig og jeg liker det godt og i mange varianter. Det er bare fantasien som setter begrensningene.

Anonym

08.06.2011 kl.19:00

noen som har linker til wet sex videoer?

gratis uten å logge inn og uten virus !

ah ah ah ah ..olala !!!! ah ah ah åjee !!

wet sex<3

Tore

11.04.2013 kl.17:39

Herlig blogg!;) wet sex er herlig,husker første gang eksen tisset vi var drita og div mer,var kjempe kåte begge to,hun stopet på kjøkken gulvet og sa til meg du liker tøser som tisser i buksa du,så tissen hun til det rant ned over bena og snakket om hvor varmt og herlig det var,så fikk jeg henne til og legge seg på gulvet og så dro jeg av buksen og trusa og slikket den super wåte fitta hennes.herlig;) sykt lyst til og møte en jente som er med på wet igjen bare ta kontakt;)

rune

13.10.2013 kl.13:58

har ikke prøvd før men tenne nå jævlig på tanken av å drikke fra ei :) kan ikke du bli min første da? :)

audun

12.07.2014 kl.05:21

Dete er bra å spennene jeg elsker meneskr som tør å være anderleds 😊

Aphrodite Plaisir

21.07.2015 kl.15:34

audun: koselig :D

Skriv en ny kommentar

Aphrodite Plaisir

Aphrodite Plaisir

30, Frøya

Jente som er veldig seksuell av seg, men masse følelser. Dette like mye en personlig blogg som noe annet. Jeg kommer til å skrive om det som faller meg inn, med lite sensur. Plaisir betyr rett og slett NYTELSE på fransk, vakkert, ikke sant?! Aphrodite - Kjærlighets- og Frukbarhetsgudinnen.... Jeg vil forbli anonym, men håper likevel på litt respoons på det jeg skriver.

Kategorier

Arkiv

hits